800 TL VE ÜZERİ "ÜCRETSİZ KARGO" + TÜM SİPARİŞLERİNİZ "AYNI GÜN KARGO"

KADIN FANTAZİ KOSTÜM MODELLERİ NELERDİR?

fantazi kostüm
Fantazi kostümleri genellikle cinsel hayatın sıradanlığından kurtulmak isteyenlerin tercihidir. Monoton giden ve belli rutine bağlı ilerleyen özel hayatları, fantezi iç giyimle ve kostümlerle canlandırmak mümkündür. Fantazi kostüm modelleri gecenin temasına uygun değişik çeşitleriyle kadınlara sunulur. Fantazi kostümler arasında seçim yaparken hayal gücü, kişilik ve partner gibi unsurlar büyük rol oynar. Bir tiyatro sahnesi kurup senaryosunu yazmak gibidir. Senaryosunu yazdığı oyunun baş aktrisi de senarist olduğuna göre perdeler açılsın!

Noel Baba ve Yılbaşı Kostümü İlişkisi

Yılbaşı temalı fantezi özellikle Hristiyanlar arasında yaygındır. Noel baba figürü ile büyütülen insanlar arasında Noel baba ve yılbaşı kostümü ilişkisi değişmez bir bağ taşır. Türklerde ise kırmızı rengi, sıcak kumaşı ve pelüş şapkasıyla seksapelliği ön plana çıkarır. Yeni yıl temalı yılbaşı kostümü için pek çok model bulunur. Fantazi yılbaşı kostümü deyip geçmemek lazım. O kadar çok seçeneği mevcuttur ki modellerin arasında kaybolmamak imkansız. Seksi dantel yılbaşı geceliklerinden jartiyerli modellere kadar değişik kumaşlarda birçok seçenek bulunur. Satenin parlaklığı ve elegantlığı yılbaşı kostümüyle uyumak için de kullanılır kılıyor.

Hemşire Kostümü ile Şefkat Göstermek

Herkes sevgi ve ilgiyi hak eder. Psikoloji bilimine göre hastalandığında veya düştüğünde ilgi görenler hemşire fantazisi kurabilir. Bu nedenle hemşire kostümü şefkat ve ilgi demektir. Bir hastanız var ve onun da tedaviye ihtiyacı var. Hemşire kostümü ile şefkat göstermek mümkün. Fantazi kostüm modelleri kadınların her türlü özelliğini tasvir ediyor. Kadınlar genel olarak masumiyet ve iyilik ile tanımlanır. Hemşireler de bunu yapar. Beyaz hemşire kostümü hayal gücünüze göre korku ve iyiliğin aynı anda sahnede kullanılmasıdır. Çocuk çok hastadır ve bakıma ihtiyacı vardır. Bunu iyi bir hemşireden başka kim yapabilir?  

Seksi Gelin ile Yeniden Evlenmek

Fantazi kostümü içerisinde beyaz rengi ile geceyi aydınlatmak mümkün. Evlilikte yıllarını geçirmiş ve ilk günlerini hatırlamak isteyenler için başka bir alternatif. Seksi gelin ile yeniden evlenmeyi kim istemez? Gelinlik fantazisi kostümler arasında en çok seçilenler arasında. Gelin kostümü ile geceyi uzatmak isteyenler için birkaç seçenek bulunuyor. Bir genç kız için duvak olmazsa olmaz. Normları yıkarak uzun masum gelinlik yerine kısa jartiyerli gelin kostümü giymek yürek ister. Kostüm modelleri arasında duvağı, geceliği ve jartiyeri bulunan bu modeller ilk gecesini hatırlamak isteyenlerin uzun süre gözdesi olacağa benziyor.  

Kedi Kadın Kostümü ile Sahnelerde

Kedi hırçındır, ilgi bekler, beğenmediğinde tırmalar ama tüm bunların altında büyük bir sevgi yatar. Kediler zıtlığı temsil eder, hırçındır çünkü zarar görmekten korkar. Çok sever bu nedenle ilgi bekler. Sinemalarda gecelerin kadını Halle Berry gibi  bir efsane olmak için hazır mısınız? Kedi kız kostümü Halle Berry gibi siyah giyinir. Kedi kostümü konsept partilerinde de revaçtadır. Hem ünlü bir kahraman hem de dişiliği temsil eden kedilerle baş etmek o kadar da kolay sayılmaz.   Kadın fantazi kostüm modelleri sadece bu seçeneklerle sınırlı değil. Tavşan kostümü ile avcı tarafından yakalanmak da var. Sekreter kız kostümü 3 parçadan oluşan kıyafetten oluşur. Temalı gecelerin alternatiflerinden birisidir. Bunun dışında dansöz kostümü bulunur. Bu kostüm tüllü payetli iki parçadan oluşur. Farklı seçenek ve bedenleri ile özellikle İran dansözü ya da Mısır dansözü olmak mümkün.
Etiketler: fantazi kostüm
Haziran 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR