800 TL VE ÜZERİ "ÜCRETSİZ KARGO" + TÜM SİPARİŞLERİNİZ "AYNI GÜN KARGO"

KAPIDA ÖDEME BANNER 1880 X 100 MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM
Gümüş Ay Yıldız Osmanlı Arması Kartal Desenli Erkek Yüzük
Gümüş Ay Yıldız Osmanlı Arması Kartal Desenli Erkek Yüzük
Gümüş Ay Yıldız Osmanlı Arması Kartal Desenli Erkek Yüzük

Gümüş Ay Yıldız Osmanlı Arması Kartal Desenli Erkek Yüzük (GMSH -MRG98051232)

Gümüş Ay Yıldız Osmanlı Arması Kartal Desenli Erkek Yüzük

Kartallar orta asya türk tarihinde insanlara gökyüzü ve yeryüzü yolculuklarında refakat eden varlıklar olarak bilinir. Kartal, kuşlar arasında ululuk ve yükseklik timsalidir. Bu yüzden Türkler, kılıç kabzalarında, çift başlı kartal figürü kullanmışlardır. Avrasya bölgesinde pek çok farklı kültür tarafından benimsenmiş tarihsel bir figürdür. Selçuklu Devletinin arması çift başlı kartaldır. Ululuk ve hakimiyeti temsil ettiği bilinmektedir.

Hilal ve yıldız bayraklara ise çoğunlukla Akdeniz civarında, Orta Doğu ve Orta Asya'da rastlanır. Günümüzde çoğunlukla İslam ülkelerinin bayraklarında kullanılan bir sembol olarak bilinmektedir. Ay- Yıldız simgesi, Türk Bayrağı dahil bir çok bayrakta yer almaktadır.

Osmanlı İmparatorluğu Devlet Arması, 19. yüzyılda Osmanlı Devleti için hazırlanmıştır. Ondan önce, padişahların tuğraları devlet nişanı yerine geçiyordu. Osmanlı nişanının son halini 1882'de Sultan II. Abdülhamit tarafından yürürlüğe konmuştur. 

Siz de sevdiklerinize bu anlamlı gümüş Ay Yıldız Osmanlı Arması Erkek Yüzük modelini hediye edebilir ve onları sevindirebilirsiniz. Yüzük 925 ayar gümüşten imal edilmiştir. Gümüş üzerine oksit kaplama yapılmıştır. Oksit kaplama yapılan gümüş erkek yüzük modelleri otantik bir görünüme kavuşur. Ayrıca bu yüzük Devlet Bahçeli yüzüğü olarak da bilinir. Ürünlerimizin tamamı el emeği ile üretilmiştir. Gümüş ve değerli taşlar nedeniyle belirtilen ortalama ürün ağırlığında ± %10 sapma olabilmektedir.

En : 1.40 cm

Boy : 1.70 cm

Ort. Ağırlık : 11.00 gr.

EN ÇOK ZİYARET EDİLEN ÜRÜNLER

 
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR