800 TL VE ÜZERİ "ÜCRETSİZ KARGO" + TÜM SİPARİŞLERİNİZ "AYNI GÜN KARGO"

JARTİYER TAKIMLAR | JARTİYER ÇORAPLAR | 2021 KOMBİNLERİ

jartiyer takım ve jartiyer çorap

 

Jartiyer takım ve jartiyer çorap, fantazi dünyasının bizce aranılan en değerli ürünleri çünkü onlar olmadan aldığınız bir ürün tam olarak tamamlanmıyor. Seçtiğiniz seksi bir elbisenin altına jartiyer takım ve jartiyer çorap ve topuklu bir ayakkabı giyildiğinde aslında fantazi giyim olarak tam anlamıyla takım oluyorsunuz. Partnerinizin çılgına dönmesine hazır olun.. :) 

 

Elbiselerle Tamamladığınız bir jartiyer takım her zaman için çok çekici olmaktadır. Jartiyer takım ve jartiyer çoraplar gelinlik içlerinde de çok fazla kullanılmaktadır. Özel günlerin vazgeçilmez ürünüdür. Sevgililer günü, evlenme yıldönümü, doğum günü.. gibi tüm özel günleriniz için partnerinize küçük bir süprize ne dersiniz? Cevanımız EVET ise doğru yerdesiniz. Sitemiz üzerinden tüm jartiyer takımları ve jartiyer çorap koleksiyonumuzu incelemenizi tavsiye ediyoruz. Bu ürünleri aldığınızda uzun süreler boyunca kullanabilirsiniz. tüm kıyafetlerinize yada fantazi gecelik, fantazi kostüm, fantazi iç giyim, ürünlerinizle kombinler yaparak farklı görünebilirsiniz. 

  

 

Fantazi iç giyim denildiğinde akla genellikle ilk olarak fantazi kostüm yada fantazi gecelik modelleri gelmektedir. Bu modelleri yukarıdaki resimlerdeki ürünlerimizle kombinlemeniz giydiğiniz ne olursa olsun.. sizi ön plana çıkaracaktır. Bulunduğunuz ortam neresi olursa olsun tüm gözler üzerinizde olacaktır. 

Jartiyer takım ve jartiyer çorapları seçerken giydiğiniz kıyafetinize göre renk kombinleri yapabilirsiniz. Siyah bir elbise altına giyilecek jartiyer takım ten rengi yada siyah parlak tüllü bir jartiyer çorap ile tamamlamnız ve ayakkabı olarak güzel bir platform topuklu bir ayakkabı tercihiniz sizi tüm ortamlarda çok çekici ve şık gösterecektir. Külotlu çoraplarda giyilebilir ama jartiyer çoraplar seksapalitesi çok yüksek olan ürünlerdir. Mini bir etek giyildiğinde baldır kısmındaki dantelli işlemler herzaman için çok şık görünecektir. Külotlu çorapların kullanımı farklıdır. Gündelik olarak çok fazla tercih edilmektedir. Ama jartiyer takım ve jartiyer çorap kullanan kadınlar kendinden emindir! Özel günler düğünler, güzel bir akşam yemeğinde, parti ortamlarında tercihinizin jartiyer çorap olması sizi özel bir kadın kılacaktır. 

Markafon.com ailesi olarak jartiyer çorap ve jartiyer takım ürünlerimize çok özen gösteriyoruz. Bu ürünlerimizi sitemiz üzerinden incelemeden lütfen başka yerlerden satın almayınız! Sizin için tüm tasarımlarımızı teker, teker seçiyoruz. her ürün gamını sitemizde yayınlamıyoruz. Kaliteye ve güzelliğe önem veriyoruz. Sizde kendinize güzel bir hediye alabilir yada partnerinize güzel bir hediye almak isteyebilirsiniz. Sadece jartiyer takım veya jartiyer çorap değil, sitemiz üzerinden bu ürünleri kombinleyebileceğiniz fantazi giyim, fantazi gecelik, fantazi kostüm, fantazi iç giyim ürünlerinin yanı sıra kadın giyim için, mini etekler, midi etekler, uzun etekler, mini elbiseler, uzun elbiseler, triko elbiseler..vb tüm ürünlere ulaşabilirsiniz. Bu ürünlerden seçtiğiniz tüm ürünleri sepetinize ekleyip, güvenli ve hızlı alışverişin tadını çıkartın! Hediye paketi isteyen müşterilerimiz için tüm ürünleri hediye paketi olarak gönderebiliyoruz. Üstelik bunun için sizden ekstra ödemeler talep etmiyoruz! Sizin hediyeniz, bizim de size hediyemiz oluyor :) 

Keyigli alışverişler diliyoruz. 

Sağlıcakla kalın!

Markafon.com

 

Etiketler: penti, jartiyer takımlar, jartiyer çoraplar, seksi çoraplar, dizaltı çorap, dizüstü çorap, jartiyer takım, jartiyer çorap, file çorap, kadın jartiyer çorap, kadın jartiyer takım, gelinlik çorapları, jartiyer, fetish çoraplar
Mayıs 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR